shape
shape

Kağıthane Acer Servisi

kağıthane Acer Teknik Servisi

Arızalı veya tamir işlemi isteyen tüm Acer marka cihazlarınızın işlemleri yapılmaktadır. Kısaca özetlemek gerekirse en iyi kalitede hizmet sunabilmek için buradayız. Kağıthane Acer Servisi olarak sizlere en iyi teknik servis hizmeti sunabilmek için buradayız.

Kağıthane Acer Servisi

Kağıthane Acer Servisi ve Teknik Destek Hizmetleri Şubesi

Yıllardır profesyonel teknik servis hizmeti veren şirketimiz, tecrübeli uzman kadrosu ve donanımlı laboratuvarı ile sorunlarınızı en kısa sürede, kalıcı olarak çözecek ve size en kısa sürede geri dönüş yapacaktır. Servisimizde yapılan işlemlere göre 6 aya kadar değişen garanti süresi olacaktır. Hizmetlerimizden yararlanmak için Acer Servis Kağıthane şubesi ile iletişime geçebilirsiniz.

İlk olarak farkımız diğer teknik servislerden daha iyi olmamız. En önemli hedefimiz siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmektir. Profesyonel destek hizmeti ekibimiz ile birlikte hasar görmüş cihazlarınızı tamir ediyoruz. Ek olarak müşteriden kopmayan iletişimimizde bir diğer özelliğimiz. Yaptığımız her bir işlemi müşterilerimizin bilgisi dahlinde yapıyoruz. Gerektiği zaman orijinal parça değişimi ve daha fazlası.. Ekran değişimi, ana kart arızası, parça değişimi ve diğer tüm tüm işlemlerinizde sizlere yardım için buradayız.

Acer Servisi Kağıthane şubesi profesyonel ekibi ve zaman yönetiminde hassas davranışlarıyla birlikte müşterilerimizin güvenini kazanmıştır. Kendi cihazlarımıza göstermiş olduğumuz hassasiyeti sizlerin cihazlarında da göstermekteyiz. Aynı şekilde Teknik destek servisinden farklı olduğumuzu müşterilerimizin güveni sayesinde kanıtlamış bulunmaktayız. Nihai hedefimize ulaşmak ve siz müşterilerimizin sorunlarını çözmek için buradayız. İletişimde göstermiş olduğumuz özen ve daha fazlasını servis hizmet ekibimizde görebilirsiniz. İşte bu yüzden bizi tercih etmelisiniz.

 

 

Detaylar için Kağıthane Acer Servis ile iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR KAPALI