shape
shape

Acer Laptop Ekran Kartı Onarımı

acer laptop ekran kartı onarımı

Bilgisayarlarımızda grafik işlem birimi olarak bilinen ekran kartları, tüm grafik hatlarının ekrana yansımasını sağlar. Ekran karı olmayan bir bilgisayarda siyah ekran görürsünüz. Ekran kartları darbe, ısınma, sıvı teması gibi çeşitli sebeplerden dolayı arızalanabilir. Teknik servisimizde Acer Laptop Ekran Kartı Onarımı işlemleri ile ekran kartınızı tamir ettirebilirsiniz. Servisimizde yaptığımız arıza tespitleri doğrultusunda onarım işlemleri mümkünse, sizi ekran kartı değişim masrafına sokmuyoruz. Bilgisayarınıza yaptığımız tüm işlemler bilginiz dahilindedir. Bilgisayar sahibinin onayı olmadan hiçbir işlem yapmıyoruz. Güvenilir ve profesyonel hizmetimiz ile ilk tercih edilen acer teknik servislerinden biriyiz.

acer laptop ekran kartı onarımıAcer Laptop Ekran Kartı Onarımı ve Değişimi

Acer Teknik Servisimizde yaptığımız işlemlerden birisi de ekran kartı tamiridir. Arızanın derecesi tespit edilir ve buna yönelik onarım işlemleri belirlenir. Fakat ekran kartının onarımı mümkün olmayan durumlarda ekran kartı değişimi işlemi gereklidir. Teknik servisimizde bir çok bilgisayar için yedek parça stoklarımız mevcuttur. Bilgisayar sahibinin bütçesini de düşünerek sizlere yardımcı oluyoruz.

Teknik servisimizde tüm bilgisayar arızaları için çözüm üretiyoruz. Siz de bilgisayarınızda karşılaştığınız tüm sorunlar için bizden hizmet alabilirsiniz. Bilgisayarınızı teknik servisimize elden teslim edebilir veya anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları aracılığı ile ulaştırabilirsiniz. Bilgisayarınızda yaptığımız arıza tespitleri sonrasında sizinle iletişime geçiyoruz ve gerekli işlemler hakkında bilgi veriyoruz. Gerekli işlemler için onayınız alındıktan sonra ekibimiz bilgisayarınızla ilgileniyor. Onay vermediğiniz hiçbir işlemi yapmıyoruz. Dilerseniz bilgisayarınıza işlem yaptırmadan teslim de alabilirsiniz.

Ekran Kartı Arızasının Belirtileri

Bilgisayarımızda herhangi bir donanım arızalandığında bize çeşitli belirtiler verir. Hatta bazı belirtiler sadece o kısımdaki arızaya özel olabiliyor. Tabii ki teknik servisimizdeki incelemeler sonucunda kesin bilgi alabilirsiniz. Ekran kartımız arızalandığında bize ne gibi belirtiler verir inceleyelim.

  • Bilgisayarımızın ekranında yatay veya dikey şekilde çizgiler oluşabilir.
  • Görüntü renklerinde bozulma, dalgalanma, değişik renkler görülür.
  • Güç ışığı yandığı halde ekranda hiçbir şey gözükmeyebilir.
  • Video izlerken veya oyun oynarken duraklama yaşanabilir, mavi ekran alabiliriz.
  • Ekranda küçük kareler veya farklı şekiller gözükebilir.
  • Ekran kartı sürücülerinin yüklenme sırasında bilgisayarın kendi kendine reset atması.

Acer Laptop Ekran Kartı Onarımı hakkında daha fazla bilgi almak veya hizmet talebi oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR KAPALI